final_header_00c-1024×361
header_01_finalb1-1024×361
header_02_final1-1024×361
header_03_final-1024×366
header_04_final-1024×362
header_05_final-1024×367

Junior i TEEN (a partir de 7/8 anys)

PROGRAMA JUNIORS

Dissenyat per a nens a partir de 7/8 anys.

Les classes tenen lloc en dos dies o un sol dia per setmana dues hores, en grups reduïts.

El Programa Junior consta de 4 nivells.

El material del Programa Junior es presenta de forma atractiva per als nens, amb jocs i personatges que fan volar la imaginació i que els ajudin a comprendre el vocabulari i les noves estructures.

De forma espontània el nen anirà aprenent l'idioma parlant-lo i practicant-lo tal com ha après la seva llengua materna.

Que no tradueixi és un dels nostres objectius. Que assimilin coneixements de forma natural, com la seva llengua materna, és el que el mètode inlingua aconsegueix.

 

Img 19r                           Img 20r

 

PROGRAMA TEEN

Les classes tenen lloc en dos dies o un sol dia per setmana dues hores, en grups reduïts.

Consta de dos nivells. Un cop aconseguit aquest nivell l'alumne obté el nivell equivalent al Nivell B1 del Consell d'Europa.

Img 21r

Els adolescents que superin el primer nivell estan perfectament preparats per a examinar-se del Key English Test (KET) de la Universitat de Cambridge, i al finalitzar el segon nivell poden examinar-se del Preliminary English Test (PET), i en dos anys més l'alumne arriba al nivell professional i pot examinar-se del FIRST CERTIFICATE.

Els nostres alumnes realitzen exàmens durant el curs i un examen al final de curs i d'aquesta forma es controla molt eficaçment el progrés individual de cada alumne en cada moment.

inlingua ofereix a tots els seus alumnes classes gratuïtes de recuperació de 19.30 a 20.30 de dilluns a dijous per a aquells alumnes que necessiten reforç per a millorar els seus resultats a l'acabar el curs. Aquestes classes asseguren el millor resultat en les nostres avaluacions contínues.

Els alumnes que es matriculin per a la realització d'Exàmens Oficials de la Universitat de Cambridge:

  • KET,
  • PET,
  • FCE,
  • CAE
  • PROFICIENCY

Rebran classes gratuïtes de preparació per un Examinador Oficial de la Universitat de Cambridge per a garantir els millors resultats que superen generalment el 90% dels alumnes examinats.

Per informació més detallada contacti amb nosaltres o enviï un correu electrònic a:

lleida.secretaria@inlingua.es