spacer
spacer

inlingua - creua les barreres de l’idioma

En l’àmbit internacional, inlingua és una de les organitzacions més grans que es dediquen a l’ensenyament especialitzat d’idiomes. Actualment inlingua disposa de 329 centres d’idiomes ubicats a 39 països, a Europa, Àfrica, Àsia, l’Amèrica del Nord i l’Amèrica del Sud.

Milions de clients particulars, empleats de petites i grans empreses, institucions i oficines governamentals han gaudit dels beneficis del mètode inlingua per a l’aprenentatge d’idiomes.

Els centres inlingua poden configurar lliurement els seus programes formatius d’acord amb les característiques del mercat local, tenint sempre presents uns ideals d’alta qualitat i la cerca de l’excel·lència en el servei.

Compartint uns principis d’ensenyament uniformes, els centres inlingua disposen d’un equip docent altament qualificat per a la formació lingüística i comunicativa, així com de material didàctic dissenyat específicament per al mètode inlingua i plans de formació de caràcter flexible d’acord amb les prioritats de cada client.

Social Media
spacer
facebook spacer twitter